Η γεύση,  η αφύπνιση των αισθήσεων και ο πειραματισμός, ανέκαθεν αποτελούσαν μερικές από τις πιο ευχάριστες παραμέτρους της ζωής και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του Ευ ζήν, αυτούς που εκφράζουν την αγάπη για ποιότητα στις μικρές, καθημερινές τους απολαύσεις!

Τα καταστήματα ERA βασίστηκαν στις αξίες του Ευ ζήν και ήρθαν να τους προσδώσουν νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης!

Ξηροί καρποί, βότανα και μπαχαρικά εκτίθενται σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, που διεγείρουν τις αισθήσεις και σας περιμένουν  να ανακαλύψετε την ιστορία τους, την προέλευσή τους αλλά και την πληθώρα νέων, πρωτότυπων χρήσεών τους και συνταγών!

Μέσα από την πιο αυστηρή διαδικασία επιλογής και συντήρησης, ως άλλα γευστικά διαμάντια τα δώρα της φύσης επιλέγονται για να συνδυαστούν με αποστάγματα, κρασί, για να κλείσουν ένα γεύμα ή για να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές μαγειρικής με την υπογραφή γνωστών Chef, οι οποίες σύντομα θα διατίθενται και αυτές στους χώρους του καταστήματος!

Στα καταστήματα Era διατίθενται επίσης ξεχωριστές συλλόγες από κρασιά, αποστάγματα, ροφήματα και πολλά ακόμα επιλεγμένα προϊόντα που συνεχώς ανανεώνονται. Προσφέρονται σε ελκυστικές συσκευασίες που ξεχωρίζουν και ως δώρο!