ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ AΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΑCS ή SPEEDEX.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Σε περίπτωση που η περιοχή παράδοσης της αποστολή σας θεωρείται από την εταιρεία courier δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός από τις επίσημες αργίες.

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε πριν τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες θα αποστέλονται από την εταιρεία μας εκείνη την ημέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ενώ οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες αποστέλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Όπως επίσης, οι παραγγελίες που λαμβάνουμε Παρασκευή μετά τις 14:00 ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποστέλονται από την εταιρεία μας την Δευτέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που θέλετε αυθημερόν παράδοση μπορείτε να κάνετε μόνο τηλεφωνικά την παραγγελία σας είτε καλώντας στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι (Πατρ. Ιωακείμ 1) 211 4112832 είτε στο κατάστημα μας στο Ψυχικό (Ομήρου 2) 211 4076506. Το κόστος για αυθημερόν παράδοση είναι 5€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε στον οδηγό είτε με τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός από τις επίσημες αργίες.

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε πριν τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες θα αποστέλονται από την εταιρεία μας εκείνη την ημέρα και εσείς τις παραλαμβάνετε είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είναι εφικτό είτε σε διάστημα επιπλέον 2-3 ημερών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Ενώ οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες αποστέλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα είτε σε διάστημα επιπλέον 2-3 ημερών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Όπως επίσης, οι παραγγελίες που λαμβάνουμε Παρασκευή μετά τις 14:00 ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποστέλονται από την εταιρεία μας την Δευτέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είναι εφικτό είτε σε διάστημα επιπλέον 2-3 ημερών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εργάσιμες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός από τις επίσημες αργίες.

Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε πριν τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες θα αποστέλονται από την εταιρεία μας εκείνη την ημέρα και εσείς τις παραλαμβάνετε είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είναι εφικτό από την εταιρεία ταχυμεταφορών είτε σε διάστημα επιπλέον 5 ημερών.

Ενώ οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μετά τις 14:00 τις εργάσιμες ημέρες αποστέλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα είτε σε διάστημα επιπλέον 5 ημερών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

Όπως επίσης, οι παραγγελίες που λαμβάνουμε Παρασκευή μετά τις 14:00 ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποστέλονται από την εταιρεία μας την Δευτέρα και τις παραλαμβάνετε εσείς είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είναι εφικτό είτε διάστημα επιπλέον 5 ημερών ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγές στα είδη τροφίμων δεν γίνονται δεκτές για λόγους ασφαλείας.

ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στα καταστήματα μας

Μας φέρνετε το προϊόν σε ένα από τα καταστήματα μας και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή επιστροφή χρημάτων.

Αποστολή

Εφόσον έχει γίνει αίτημα επιστροφής και έχει γίνει αποδεκτό στέλνετε το πακέτο με το προϊόν πίσω με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Μόλις το παραλάβουμε θα γίνει έλεχγος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής και αμέσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail.

Ακύρωση παραγγελίας

Στέλνοντας με e-mail στο info@eranuts.com το αίτημα σας μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 4 εργάσιμων ωρών.